Szállítási és fizetési információ

Felhívjuk figyelmét, hogy az agyag, gipsz és virágcserép rendelése esetén, a csomag súlya miatt a szállítási költség több lehet, a rendelés leadását követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szállítási és fizetési információ:

1.Személyes átvétel:

2700 Cegléd, Szabadság tér 7. fszt 15. számú üzletünkben (Avantgarde udvar)

Hétfő-Péntek 9-17 óráig, Szombaton 9-12 óráig

Fizetés üzletünkben: készpénz, vagy bankkártya

2. Utánvétes  szállítás a  GLS Kft. szolgáltatásával:

Utánvétes postai szállítás esetén a megrendelt terméket a GLS futárnak kell fizetni készpénzben vagy bankkártyával.

A fizetendő végösszeg a következőekből adódik össze: a visszaigazolt megrendelési összeg és az utánvétes szállítási díj összege.

Utánvétes díj: (1882 ft+áfa),  bruttó 2390 Ft.

Bruttó 25.000 ft-os megrendelés esetén a szállítás ingyenes!

20 kg-ot meghaladó csomag estén a szállítási díj bruttó 3500 ft, amennyiben a megrendelés eléri ezt a súlyhatárt, felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel, mivel előre nem tudjuk meghatározni a rendelés súlyát, csak az össze készítés után állapítható meg.

-ingyenes másodszori kézbesítési kísérlet 5 napon belül

-csomagkézbesítés a felvételt követő munkanapon 8-17 óra között, Magyarország területén

– internetes csomagkövetés, letölthető átvételi elismervény.

A GLS Kft. e-mail-t küld a Vásárló részére, hogy milyen időpontban fogja kiszállítani az árut a megadott szállítási címre.   A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően, általában 2-3 munkanapon belül kézhez veheti.

Az utánvétes szállítási díj a GLS Kft. díjszabásának megfelelően kerül felszámításra, illetve továbbszámlázásra, amely függ az áru tömegétől. 

Az utánvétes postai csomagok tömege maximum 30 kg lehet, ezért amennyiben a megrendelt áruk tömege több mint 30 kg, akkor kettő vagy több csomagban elosztva tudjuk elküldeni, természetesen mindegyik csomagra számolva postai utánvétes díjat a fenti díjtáblázat szerint. A számlát a csomag tartalmazza. A számla tartalmazza a továbbszámlázott postaköltséget is. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Szállítási határidő: a megrendelt terméket amennyiben van raktáron, a megrendelés leadását követő napon tudjuk átadni a futárnak, aki a felvételt követő napon kísérli meg először a megrendelt áru kiszállítását.  Webáruházunk nem online raktárkészlet figyelő rendszer, ezért előfordul, hogy a web oldalon kínált termék elfogyott/beszerzés alatt van, amennyiben ez előfordul telefonon, vagy e-mailen felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel.