Rólunk

ÜDVÖZLÜNK OLDALUNKON

Kreatív Üzletünket több mint 10 éve  nyitottuk, amely Cegléden a Szabadság tér 7. szám alatt található az Avantgarde udvarban. Az üzletet 2019.január 1-től új tulajdonos vette át, Kreatív Hobbi Pláza Kft. néven. A korábban megszokott minőség és választék természetesen nem változott, folyamatosan bővítjük kínálatunkat vevőink örömére.  

Webáruházunkban és üzletünkben több ezer termékünk között kreatív hobbi termékek, valamint fonalak, egyedi fatermékek és szezonális dekorációk forgalmazásával foglalkozunk.  Kreatív Hobbi üzletünkben  arra törekszünk, hogy a kézműves technikák elsajátításához szükséges kiváló minőségű termékeket és alapanyagokat tudjuk biztosítani vásárlóink számára.

Eladóink gyors és segítőkész munkája mellett, vásárlóinkat arról biztosítjuk, hogy a kiváló minőségű termékeinket kellő szakértelemmel párosítjuk.

Az alkotni vágyók egyaránt megtalálják a számukra legmegfelelőbb és legtrendibb kreatív technikákat.

Választékunkban megtalálhatóak  többek között a Pentart teljes termékcsoportjai, Pannoncolor olaj,-akril festékek és temperák,   fatermékek, decoupage technika kellékei, scrapbook technikához szükséges alapanyagok, rízspapírok, stencilek, dekorációs alapanyagok, papírok, gyöngyök, fonalak, gumilapok és szalagok nagy választékban .

Csatlakozz hozzánk Facebook oldalunkon, melyre Kreatív  Hobby Művészellátó üzlet néven találsz ránk.