Általános üzleti feltételek

 

1.) Általános rendelkezések

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: „ÁSZF”) hatálya kiterjed minden

 • a Kreatív Hobbi Pláza Kft. által üzemeltetett www.kreativhobbiplaza.hu webáruházon keresztül elektronikus úton, valamint
 • a Kreatív Hobbi Pláza Kft. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül, továbbá
 • a 2700 Cegléd, Szabadság tér 7. (Avantgarde udvar) szám alatti telephelyén személyesen megvásárolható valamennyi árucikkre, kereskedelmi ügyletre.

www.kreativhobbiplaza.hu honlapon történő elektronikus rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Kreatív Hobbi Pláza Kft. (továbbiakban Eladó) és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban Megrendelő) között. A megrendelő, amikor regisztrál vagy vendégként vásárol a www.kreativhobbiplaza.hu honlapon, elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban ÁSZF). 

Amennyiben megrendelője szeretne lenni a www.kreativhobbiplaza.hu honlapon található online termékkatalógusunknak, olvassa el az ÁSZF-et és kizárólag abban az esetben vegye igénybe a megrendelési lehetőségeket, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. 

Az ÁSZF hatályba lépésének az ideje a hozzáférhetőség kezdete.

 Az ÁSZF a Kreatív Hobbi Pláza Kft által, a www.kreativhobbiplaza.hu nyújtott kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfél és a Kreatív Hobbi Pláza Kft. jogait és kötelezettségeit tartalmazza. A szerződés nyelve a magyar.

A webáruház használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen Általános Szerződési Feltételek nem tartalmaznak, a www.kreativhobbiplaza.hu honlapon elérhető egyéb tájékoztatások nyújtják.

A www.kreativhobbiplaza.hu honlap üzemeltetője és a vevő között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, és nem kerül iktatásra, így később papír alapon nem kereshető vissza, nem lehet hozzáférni. Az elektronikus szerződéseink magatartási kódexre nem utalnak. Az elektronikus kontraktusban, ill. a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar.

Az online termék-katalógus működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatos kérdéseit a „Kapcsolat” menüpontban található elérhetőségeinken teheti fel részünkre.

Az ÁSZF minden olyan ügyletre kiterjed, amelyet a vevő a www.kreatívhobbiplaza.hu honlapon keresztül történő megrendeléssel kezdeményez.

A szerződés ráutaló magatartással jön létre: vendégként történő vásárlás vagy regisztráció és/vagy bejelentkezés után megrendelés elküldése a www.kreativhobbiplaza.hu honlapon keresztül.

A megrendelés időpontja az az időpont, amikor a vevő a megrendelést a kreativhobbiplaza.hu honlapon keresztül eljuttatja a Kreatív Hobbi Pláza Kft -nek. A megrendelés akkor lép életbe, amikor a Kreatív Hobbi Pláza Kft. a megrendelést e-mailben,vagy telefonon visszaigazolja. A kreativhobbiplaza.hu honlap rendszerének automata visszaigazolása nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással!

A szerződés teljesítése a termékek átvételekor történik meg.

A Kreatív Hobbi Pláza Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen szerződési feltételeket módosítsa. Ezen változások automatikusan kötelező érvényűek lesznek a Megrendelőre.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemény átvételéről és kifizetéséről gondoskodik a választott szállítási és fizetési módnak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket Megrendelő megtéríti Eladó számára.

Eladó kijelenti, hogy az elektronikus úton történő értékesítéshez és az ehhez kapcsolódó csomagküldő tevékenységhez szükséges, a jogszabályban előírt feltételeknek megfelel.

Eladó, interneten keresztül elektronikus úton a www.kreativhobbiplaza.hu honlapon keresztül, illetve személyesen az üzlethelyiségben értékesít. Az üzlet címe: 2700 Cegléd, Szabadság tér 7. fszt 15. ,mely megegyezik Eladó telephelyének címével. Nyitva tartási ideje a honlap „Kapcsolat” menüpontjában megadottak szerint érvényes.

A www.kreativhobbiplaza.hu honlapon mindenki adhat le megrendelést, aki nagykorú.

A www.kreativhobbiplaza.hu honlapon történő vásárláshoz nem szükséges regisztráció. Ön a megrendelés elküldésével elismeri, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elolvasta, és az abban foglaltakkal egyetért. Megrendelés leadása regisztráció nélkül, regisztrációval és/vagy belépést követően történhet a honlap online termék-katalógusának rendelés-leadási funkciójának segítségével, pontosabban a „Kosár”-ba gyűjtött, megrendelt tételek elküldésével, azaz a honlap jobb oldalán lévő „Kosár” elnevezésű mező legalján található „Megrendelés elküldése” gombra történő klikkeléssel.

A határidőket a visszaigazolásban közli az Eladó, amely visszaigazolás nem azonos a rendszer által küldött automatikus visszaigazolással. A „Kapcsolat” menüpontban megtalálható az Eladó elérhetősége, amely elérhetőségen keresztül a Megrendelő jelezheti szavatossági igényeit, egyéb kifogásait, vagy kérhet információt valamely termékről vagy megrendelésről.

A Kreatív Hobbi Pláza Kft-nél nemcsak a honlapon keresztül van lehetőség vásárolni. A Megrendelő vásárolhat személyesen kiskereskedelmi üzletünkben, rendelést leadhat a honlaptól független módon, azaz telefonon,  és e-mailben is, azonban ezen utóbbi vásárlási módozatokra (mivel nem a  www.kreativhobbiplaza.hu honlapon keresztüli, regisztráció utáni vásárlási módozatok, azaz nem online vásárlás) a jelen ÁSZF nem vonatkozik!

 A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII.tv. Rendelkezései az irányadók.

www.kreativhobbiplaza.hu webáruház használatával, illetve a weboldalon való regisztrációval a Vásárló elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglalt rendelkezéseket.

Tájékoztatjuk Önt, hogy az online rendelésekkel, a szállítás folyamatával kapcsolatban felmerülő kérdések esetén a jelen ÁSZF-ben megadott elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.

 

2.) Üzemeltető adatai, cégadatok

Cégnév: Kreatív Hobbi Pláza Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidített cégnév: Kreatív Hobbi Pláza Kft.

Székhely: 2700 Cegléd, Közép út 92.

Üzlethelyiség címe: 2700 Cegléd, Szabadság tér 7. fszt.15.(Avantgarde udvar)

Honlap és online termékkatalógus megrendelési lehetőséggel: www.kreativhobbiplaza.hu

Cégjegyzékszám: 13-09-196879 

Cégjegyzéket vezető törvényszék cégbírósága: Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Adószám:26600758-2-13

Számlavezető pénzintézet: CIB Bank Zrt. Számlaszám: 10701018-71208356-51100005

Kreatív Hobbi Pláza Ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Kreatív Hobbi Pláza Kft.

2700 Cegléd, Szabadság tér 7. fszt. 15.

Telefonszámok: 06 (53) 321-024

Kapcsolattartó neve: Boros Tamás

Mobiltelefonszám: +36 30 7585520

E-mail cím: [email protected]

Elérhetőség: hétfő-péntek: 9:00-17:00, szombat: 9:00-12:00

Ünnepnapokon az elérhetőség változhat, amelyről az ügyfélszolgálat tud tájékoztatást adni.

A tárhely-szolgáltató adatai: A tárhely-szolgáltató cégneve: Rendszeres Kft. A tárhely-szolgáltató székhelye: 1147 Budapest, Öv utca 133-135.  A tárhely szolgáltató elektronikus elérhetősége: [email protected] , a szolgáltató weboldala: https://www.rendszeres.hu

A Cegléd Polgármesteri Hivatal jegyzője által kiadott igazolás szerint a Kreatív Hobbi Pláza Kft. (Ügyiratszám: C/341-5/2019 és 2038/2019-B nyilvántartási szám alatt kiskereskedelmi tevékenységet folytathat a 2700 Cegléd, Szabadság tér 7. fszt. 15. szám alatti bérelt üzlethelyiségben. 

3.) Termék kínálat, termék kategóriák

A megjelenített termékeket a Kreatív Hobbi Pláza Kft-nél nemcsak a www.kreativhobbiplaza.hu honlapon keresztül van lehetőség vásárolni. Ön vásárolhat személyesen kiskereskedelmi üzletünkben, amelynek címét, elérhetőségeit, nyitva tartási idejét a „Kapcsolat” menüpontban találja meg.

A bal oldali, függőleges menüsorban található termékkategóriák segítségével egy adott termékcsoportot (más néven termék alkategóriát) érhet el. A termékcsoportokon keresztül eljuthat egy szűkebb terméklistára, ahol egy Ön által kiválasztott termékről informálódhat, részletes leírást, fényképeket, árakat láthat és akár közvetlenül meg is rendelheti azt a kosárba teszem  gomb megnyomásával. Egyes termékkategóriák esetén (ahol nincs termékcsoport vagy más néven termék alkategória) azonnal az adott, szűkebb terméklistához lehet eljutni.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A megrendelt terméket a megrendelés időpontjában meghatározott áron garantáljuk. Az esetleges elírásokért, hibákért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Mivel a megjelenített termék képek illusztrációként szerepelnek, ezért eltérhetnek a valóságtól, illetve a termékoldalakon található fotóknál színeltérések, méretbeli arány eltérések, minta eltérések előfordulnak, amelyekért felelősséget nem vállalunk.

A honlapunkon feltüntetett árak bruttó eladási árak. Az összes termékünkre az ÁFA mértéke 27%.

Az árak nem tartalmazzák a szállítás díját.

Csomagolási költség nem kerül felszámításra.

Azon árucikkek esetében, melyek nem Eladó raktárkészletén vannak, nincs pontos készlet-nyilvántartási adat. Ennek értelmében csak a beszállítónak továbbított rendelést követően kap Eladó tájékoztató információkat a raktárkészlet mennyiségéről. Készlethiány esetén Eladó fenntartja a jogot Megrendelővel előzetes egyeztetést követően a megrendelés visszautasítására, illetve a szállítási határidő meghosszabbításra.

 1. Az általános szerződési feltételek elfogadása

A Webáruház használata során, a Vásárló köteles elfogadni az ÁSZF feltételeit, valamint az adatvédelmi nyilatkozatban szereplő adatkezelést, amit az űrlapon található jelölőnégyzet kiválasztásával tehet meg.

Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén, a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre a Kreatív Hobbi Pláza Kft. és a Webáruház felhasználója között.

Amennyiben a Vásárló a Webáruházba belép és annak használatát folytatja, úgy azzal a Vásárló kijelenti, hogy az ÁSZF-ben, valamint az adatvédelmi nyilatkozatban levő felhasználási feltételeket megértette, azokat tudomásul vette és a használat feltételeit elfogadja, az adatkezelés leírt módjához hozzájárul.

Amennyiben a Vásárló nem fogadja el az ÁSZF-et vagy az adatkezeléshez nem járul hozzá, úgy haladéktalanul köteles megszakítani a webáruház használatát és elhagyni azt.

Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain és a szolgáltató a megrendelést e-mail-ben visszaigazolja, adásvételi szerződés jön létre a Vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között.

Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a Vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a Vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni. 

A Webáruház használatával kötött szerződés, nem minősül írásba foglalt szerződésnek. A Kreatív Hobbi Pláza Kft. azt nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető, nem megtekinthető.

 1. A termék tulajdonságai

A megrendelni kívánt termék vagy szolgáltatás részletes jellemzőiről, áráról a Vásárló a termék nevére vagy a terméket ábrázoló képre történő kattintást követően tájékozódhat a megrendelése leadása előtt. A Webáruházban szereplő termékek fotóin lévő színek és a termékek valós színei között árnyalatbeli eltérések lehetnek, azok csak illusztrációk.

A Webáruházban megjelenített készletinformációk tájékoztató jellegűek és arra az időpillanatra vonatkoznak, amikor a Webáruház adatbázisa frissítve lett.

A Kreatív Hobbi Pláza Kft. mindent megtesz azért, hogy ezek az adatok naprakészek legyenek, azonban a raktárkészlet gyors mozgásai miatt, azokat szavatolni nem tudja, így egyes (fogyóban levő) termékeket annak ellenére kaphatónak mutathat még az adott termékoldal, hogy azok időközben elfogytak.

 1. Árak

A Webáruházban közzétett vételárak az egyes termékek mellett, magyar Forintban feltüntetett, ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek tartalmazzák a termékek árát, de nem tartalmazzák az esetleges csomagküldés, kiszállítás költségeit. A termékek vonatkozásában az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A Kreatív Hobbi Pláza Kft. az általános forgalmi adót semmilyen esetben sem téríti vissza.

Amennyiben a Kreatív Hobbi Pláza Kft. minden gondossága és körültekintése ellenére hibás ár kerül feltüntetésre a Webáruházban, akkor a Kreatív Hobbi Pláza Kft. nem köteles a terméketek hibás áron értékesíteni, hanem felajánlhatja a Vásárlónak a helyes és tényleges áron történő teljesítést, amelynek ismeretében a Vásárló elállhat vásárlási szándékától.

 1. Kiszállítás, személyes átvétel, számlázás és fizetés

A szállítási időkről, feltételekről és a szállítási díjakról a szállítás és fizetés menüpont alatt tájékozódhatnak. 

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon visszaigazolják. Ez – az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével –, a megrendelés beérkezését követő 24-48 órán belül megtörténik.

A megrendelt termék(ek) átvételének módjai:

 1. Személyes átvétel esetén, amint megrendelését összekészítettük, e-mail-ben értesítjük, hogy üzletünkben átveheti csomagját a 2700 Cegléd, Szabadság tér 7. fszt 15.. címen, hétfőtől péntekig 9:00-17:00; szombaton 9:00-12:00 óra között. A fizetés és számlázás a helyszínen, készpénzben vagy bankkártyával történik.
 2. GLS házhozszállítás esetén, a csomagban található számlát az áru átvételével egyidejűleg kell kifizetni. Az áru és a szállítási díj összegét egyben kéri el a futár.

A szállítási díj a megrendelés után, utólag kerül felszámításra az alábbiak szerint:

Házhozszállítás esetén minimum rendelési összeg nincsen.

– bruttó 30.000 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes.

A GLS Kft. e-mail-t küld a Vásárló részére, hogy milyen időpontban fogja kiszállítani az árut a megadott szállítási címre. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni. A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően, általában 2-3 munkanapon belül kézhez veheti.

 

 1. Szállítási mód:

Személyes átvétel 2700 Cegléd, Szabadság tér 7. fszt 15. számú üzletünkben vagy utánvétes fizetéssel a szerződött futár a   GLS Kft. szolgáltatásával.

Üzletünk címe és nyitvatartási ideje a Kapcsolat menüpontban található.

 1. Fizetési mód és szállítási díjszabás:

Az áru személyes, ceglédi üzletünkben történő átvétele esetén készpénz vagy bankkártya, illetve GLS Kft. szállítása esetén utánvét és bankkártyás fizetés.

Postai utánvétes szállítás esetén megrendeléseit a GLS Kft. szállítja ki. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik. A pontos idő intervallumot kizárólag a GLS Kft. tudja közölni. Amennyiben nem tartózkodnak a megadott címen, a GLS Kft. kétszer megkísérli a kézbesítést a következő napokban. Javasoljuk hogy amennyiben a GLS futár értesítőt hagy, ebben az esetben érdemes felhívni és az újabb átvétel időpontját leegyeztetni vele.

 Utánvétes postai szállítás esetén a megrendelés végösszegét a GLS futárnak kell fizetni készpénzben vagy bankkártyával.

A fizetendő végösszeg a következőekből adódik össze: a visszaigazolt megrendelési összeg és az utánvétes szállítási díj végösszege.

Az utánvétes postai csomagok tömege maximum 30 kg lehet, ezért amennyiben a megrendelt áruk tömege több mint 30 kg, akkor kettő vagy több csomagban elosztva tudjuk elküldeni, természetesen mindegyik csomagra számolva postai utánvétes díjat a fenti díjtáblázat szerint. A számlát a csomag tartalmazza. A számla tartalmazza a továbbszámlázott postaköltséget is.

Az utánvétes szállítási díj a GLS Kft. díjszabásának megfelelően kerül felszámításra, illetve továbbszámlázásra, amely függ az áru tömegétől. 

Utánvétes díj: 1882 ft+áfa , bruttó 2390Ft.

20 kg-ot meghaladó csomag estén a szállítási díj bruttó 3500 ft, amennyiben a megrendelés eléri ezt a súlyhatárt, felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel, mivel előre nem tudjuk meghatározni a rendelés súlyát, csak az össze készítés után állapítható meg.

A számlát a csomag tartalmazza. A számla tartalmazza a továbbszámlázott postaköltséget is.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan: Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük.

 1. A vásárlás menete

Vásárolni regisztrációval vagy regisztráció nélkül is tud. A regisztráció előnye, hogy az adatokat csak egyszer kell megadni, azután a webshop kezeli azokat. Az adatok később bármikor módosíthatók a személyes fiókban. A regisztráció gyorsítja a vásárlás menetét, a pénztári tranzakciót és a későbbiekben segítséget nyújt a régebben vásárolt termékek kikeresésében.

Vásárolni a termék képe alatt található Kosárba feliratú gomb megnyomásával lehet; illetve a termék képére kattintva, a termékadatlap jobb oldalán megjelenő Kosárba feliratú gomb is használható erre. Az előtte látható – és + jelű gombokkal a megvásárolni kívánt termék mennyiségét változtathatjuk, illetve magunk is beírhatjuk a billentyűzet segítségével a darabszámot.

Vásárlás után a képernyő felső mezőjén megjelenő kosár mellett, megjelenik a megvásárolt termékek száma. A kosárra kattintva megtekinthetjük a kosár tartalmát vagy a pénztárhoz gombot is választhatjuk. Amennyiben a kosár megtekintése opciót választjuk ki, a kosár tartalma jelenik meg termékképpel, névvel, darabszámmal és egységárral. Az utolsó oszlopban láthatjuk, hogy összesen mennyibe fognak kerülni az általunk vásárolt termékek.

Amennyiben a kosárból terméket törlünk vagy darabszámot változtatunk, a Kosár frissítése gombra kattintva aktualizálhatjuk a vásárlás összegét.

Ha szeretnénk még vásárolni terméket, a Vásárlás folytatása gombra kattintva tehetjük meg azt, mely az utolsó kiválasztott termékhez visz minket vissza. Az oldalmenüből választva új kategóriát választhatunk vagy a Keresés mező használatával név szerint kereshetünk a termékek között.

Ha befejeztük a vásárlást, a Pénztárhoz gomb megnyomásával küldhetjük el a megrendelést a webshopnak.  Ilyenkor még lehetőség van az adatok ellenőrzésére vagy a visszalépésre is. 

 1. Elállási jog

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet alapján a Vásárlót úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg internetes vásárlás esetén.

Amennyiben Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, abban az esetben a vásárlástól számított 14 napon belül elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni a Kreatív Hobbi Pláza Kft. ügyfélszolgálatának elérhetőségeire.

A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Fontos, hogy az elállási jog csak abban az esetben illeti meg a Vásárlót, ha a terméket át is vette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket, azaz a szállítási/postázási díjat. A Vásárlót egyéb költség nem terheli. A Kreatív Hobbi Pláza Kft. azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését vagy visszaadásának ellehetetlenülését szándékosan illetve hanyagságból idézte elő.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét és cseréjét biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia. Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

Minőségi hiba esetén

A Vásárló köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő napon belül közölni az ügyfélszolgálattal. Kérhet kijavítást vagy kicserélést, vagy visszatérítjük a termék árát, melyhez a Kreatív Hobbi Pláza Kft. által kiállított számla felmutatása szükséges.

Szavatosság

– 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről. – 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről (a szavatosságra és a jótállásra vonatkozó szabályok).

Linkek

– Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség – MKEH – Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE)